Madame X

Madame X

Vi var for nyligt en smut i Lissabon for at se et par Madonna koncerter. Det blev så kun til en koncert da Madonna var nødt til at aflyse den anden grundet hendes dårlige knæ. Det var naturligvis super irriterende, men ikke noget vi kan gøre så meget ved.

Vi havde godt fået at vide da vi købte billetten at koncerten var en mobil fri koncert og hvis man havde en mobil med, ville den blive lagt i en speciel pose sådan at man ikke ville kunne bruge den under showet.

Der var også et område på koncertstedet hvor man kunne få låse sin telefon op så man kunne bruge den, men man skulle have den ind i posen igen inden man forlod det område.

Jeg havde sådan set forventet at det ville blive ramaskrig og dårlig stemning på den baggrund alene, men ved jo hvor afhængige folk er af deres telefon hele tiden. Og jeg er nok ingen undtagelse, jeg kan dog godt undvære den for kortere tid ad gangen :-)

Det viste sig imidlertid ikke at være tilfældet, det gjorde kun gode ting ved stemningen at vi ikke havde en mobil at distrahere os mid under showet. Intet mindre end fantastisk, og det giver også lige noget at tænke over! De koncerter jeg skal til for fremtiden bliver nok også mobil-løse fra min side af :-)